Студии на случаи

Прилагоден магнетен држач

Целосна боја Ламинирана торбичка

Промотивна керамичка кригла Lipton

Промотивна торба за преклопување на DHL

Прилагодена корпа за мраз Корона

Висококвалитетна чанта за спојка

Прилагоден Божиќен снежен глобус

Втиснат лого Delhaize coolbox

Прилагодена Coca-Cola Powerbank

Промотивни Jagermeister цевки

Изгравирани сламки од нерѓосувачки челик со лого